Gratis levering vanaf 50,- euro
Wij bezorgen elke bestelling vanaf 50,- (excl. BTW) gratis door heel Nederland.
Voor bestellingen met een lagere waarde hanteren wij een bijdrage in de transport- en orderkosten van 6,95 euro (inclusief BTW).
Voor leveringen in België tot €250 vragen wij een bijdrage van € 20

Levertermijn
Wij leveren binnen 24 uur op werkdagen door heel Nederland. Bestellingen op vrijdag worden maandag geleverd. CleanDirect staat garant voor een uitmuntende service en kwaliteit in het logistieke proces. In sommige gevallen kan i.v.m voorraad een afwijkende levertermijn van enkele dagen gelden. 
Leveringen naar België 2-3 werkdagen.

Levertijden
Onze levertijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. De chauffeurs proberen rekening te houden met eventuele extra verzoeken rond uw levering (zoals levertijden of vooraf telefonisch contact) al is het door de enorme hoeveelheid leveringen vaak helaas niet mogelijk hier ook aan te voldoen. Een specifiek gewenste tijdslevering kan verzorgd worden met bijbetaling van 40 euro.

Niet aanwezig: Belangrijk
Mocht onze chauffeur voor een gesloten deur komen te staan dan zal deze een bezorgkaart in de brievenbus stoppen. Belangrijk! U dient dan contact op te nemen met het telefoonnummer op de kaart om een afspraak te maken waarop de chauffeur uw bestelling opnieuw kan afleveren.

Bezorgpartner
Al onze leveringen worden verzorgd door TransMission. Een samenwerkingsverband van 12 professionele vervoersbedrijven uit verschillende regio's. Hierdoor verloopt de levering vlot en door chauffeurs die bekend zijn met u en/of uw regio.

Spoedlevering
Wij kunnen uw bestelling van minimaal 200 euro, die voor 17.00 uur geplaatst is tegen een vergoeding van 50,- (excl. BTW) de volgende dag uiterlijk voor 09.30 uur bij u afleveren. Neem hiervoor contact op met onze servicedienst: service@cleandirect.nlof bel 036-76 00 467. Het is in overleg ook mogelijk om uw order nog sneller via een koerier te leveren.

© 2020 - 2024 CleanDirect | sitemap | rss