Wie zijn wij?

Welkom bij CleanDirect.nl, de specialist op het gebied van hygiëne- en zorgproducten. Met meer dan tien jaar ervaring, helpen wij onze klanten elke dag weer met vragen, advies en de levering van geschikte producten. Binnen CleanDirect staan vertrouwen, persoonlijk contact en langdurige samenwerking centraal. Wij zijn dan ook zeer trots met onze gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2 en ons Thuiswinkel Zakelijk keurmerk.

Door ons specialisme in hygiëne- en zorgproducten, kan CleanDirect bijdragen aan de zorg voor mens en maatschappij. Of te wel: wij ontzorgen de zorg. Dit is een dankbare taak die wij met veel voldoening uitvoeren.

Wij proberen ons assortiment regelmatig kritisch te bekijken, om te kunnen blijven voldoen aan de vraag van de steeds veranderlijke markt. Wij zijn dan ook constant op zoek naar nieuwe producten en ontwikkelingen binnen deze markt, gericht op innovatie en verduurzaming. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat wij onze klanten optimale service kunnen (blijven) bieden.

Doordat wij nauw samenwerken met onze logistieke dienstverlener, kunnen wij gemakkelijk schakelen en is onze levering snel en vaak kosteloos (boven de €50). Tevens worden alle bestellingen voor 15:00 uur geplaatst, de volgende (werk)dag geleverd.

CleanDirect is jong, dynamisch en toekomstgericht. Ons doel is om te groeien en de markt en haar behoeftes nog beter te leren kennen. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar de toekomst en horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

 

 

 

 

 

 

 

Directie (Bas & Gabriëlle)

© 2020 - 2024 CleanDirect | sitemap | rss